Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Jumeirah Maldives


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Jumeirah Maldives se află in Olhahali și oferă WiFi gratuit și zonă de plajă.

Complexul pune la dispoziție teren de tenis, centru de fitness și grădină. Hotelul are receptie deschisă nonstop si organizează excursii pentru oaspeti.

Fiecare vilă se află pe plajă sau deasupra apei și include zone de living cu TV cu ecran plat și o piscină privată. Vilele spațioase și spațioase găzduiesc o gamă de spații pentru a lua masa, a savuta o băutură, a vă odihni, de la zonele de relaxare de pe acoperiș pană la terasele la soare, unde oaspeții pot admira vederea panoramică la Oceanul Indian. Băile private cu suprafață mare au cadă și cateva dușuri cu efect de ploaie, precum și un duș in aer liber.

Mancăruri și băuturi sunt disponibile la restaurante și baruri elegante sau intime. Restaurantul GLOW servește mancăruri internaționale. Kayto oferă mancăruri din bucătăria peruviană și japoneză. Shimmers de la malul mării este deschis pe tot parcursul zilei. Puteți să vă destindeți la renumitul Café Lounge și barul elegant Glow.

Proprietatea oferă 2 piscine, Talise Spa, centrul spa situat deasupra apei, scufundări de renume mondial, sporturi acvatice pline de adrenalină, plimbări cu iaht privat și terenuri de tenis și volei pe plajă. Puteți să vă relaxați cu Hatha Yoga in camere speciale de infrumusețare. Complexul organizează cursuri motivaționale și ateliere conduse de experți și pune la dispoziție club pentru copii. Jumeirah Maldives se află intr-o zonă retrasă, deosebită, unde vă puteți bucura de atmosfera insulară relaxată, dar elegantă in același timp.

Pentru prima dată in Maldive, fiecare reședință are un superb Sky-Lounge privat. Acesta impinge imaginația pană la limite, permițandu-vă să experimentați spații interioare și in aer liber și să aveți o perspectivă unică asupra celei mai plate țări de pe planetă. Are o lagună privată cu acces la un recif, perfect pentru amatorii de snorkelling, precum și un centru de sporturi nautice și scufundări PADI, de renume mondial.

Aeroportul Internațional Male este la 60 de minute de mers cu barca cu motor.

Locatie