Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kuda Villingili Maldives

de la
11928  10478 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 24.06.2024 - 02.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Kuda Villingili Maldives - Premium Luxury Resort with Free Transportation se află in atolul Malé de Nord și oferă biciclete gratuite, piscină in aer liber, centru de fitness și grădină. Printre diversele facilități ale acestei proprietăți se numără o terasă, un bar și un teren de tenis. Unitatea de cazare oferă recepție deschisă nonstop, serviciu de transfer de la/la aeroport, un club pentru copii și WiFi gratuit in intreaga proprietate.

La proprietate se oferă mic dejun irlandez/englezesc complet, continental sau italian. Restaurantul complexului servește preparate din bucătăria americană, franceză și indiană. De asemenea, oaspeții pot solicita opțiuni vegetariene, fără lactoză și halal.

Kuda Villingili Maldives - Premium Luxury Resort with Free Transport oferă o cadă cu hidromasaj. Oaspeții pot juca biliard, tenis de masă și darts la acest complex de 5 stele, iar zona este renumită pentru canotaj și ciclism.

Plaja Bikini se află la 1,3 km de cazare.

Locatie