Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi

de la
15425  15418 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 16.09.2024 - 24.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi se află in Atolul Male Sud și ocupă o zonă lungă de 3,5 km, cu verdeață și plaje care se intind intre 3 insule ce inconjoară o lagună. Acest hotel luxos oferă 11 localuri exclusiviste, printre care un restaurant chinezezesc, unul care servește preparate tipice Orientului Mijlociu și un restaurant original amenajat in varful unui arbore.

Fiecare vilă are o zonă de living spațioasă in aer liber, cu piscină infinită, un foișor ideal pentru a lua masa in aer liber și un pat de zi care se balansează, perfect pentru relaxare. Designul arhitectural pe orizontală al vilei asigură vedere spectaculoasă la apele azurii. Printre facilitățile disponibile in vilă se numără o selecție de ceaiuri, cafenea nespresso, un minibar și un sistem de control al camerei prin iPad. Baia luxoasă și modernă are dressinguri, chiuvetă dublă, dușuri in interior și in aer liber și o cadă ovală adancă.

Proprietatea găzduiește un centru spa și de wellness care oferă 10 vile de tratament. De asemenea, oaspeții au la dispoziție facilități de scufundări și un centru de sporturi nautice, ședințe de yoga, un teren de tenis, un centru de fitness și un parc destinat oaspeților mai tineri, unde se organizează programe zilnice pentru copii și există servicii de babysitting. Pentru fiecare vilă se asigură biciclete gratuite.

Aeroportul Internațional Velana este situat la 21 km de proprietate.