Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL GOULLIELMOS

de la
2349  2338 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 09.08.2024 - 16.08.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere HOTEL GOULIELMOS: Aceasta proprietate speciala si prietenoasa dar fara pretentii deosebite se afla la 20 minute de mers pe jos fata de cea mai apropiata plaja. Situat pe o stanca, hotel Goulielmos este construit in stil traditional si se afla la 500 de metri de plaja si de statiunea Akrotiri. Spatiile de cazare sunt decorate cu bun gust si majoritatea dispun de terasa sau balcon cu vedere la gradina sau caldera si insulele vulcanice.
Tip masa: Mic dejun.
Localizare HOTEL GOULIELMOS: Faimoasa plaja Rosie este la 2,5 km de Hotelul Goulielmos. Orasul plin de viata Fira se afla la mai putin de 15 minute de mers cu masina. Portul Athinios este la 3 km si Aeroportul din Santorini este situat la 7 km.
Facilitati camere: Toate camerele hotelului Goulielmos sunt dotate cu instalatii de aer conditionat. Fiecare camera are TV, minifrigider si baie privata cu dus. Doar unele unitati dispun de uscator de par.
Facilitati HOTEL GOULIELMOS: In fiecare dimineata este disponibil mic dejun bufet. Hotelul pune la dispozitia turistilor o piscina cu sezlonguri gratuite, parcare privata, Wi-fi gratuit in camere si in zonele publice.
Clasificare oficiala: 3*

Web: www.hotel-goulielmos.gr
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!