Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KEMPINSKI SEYCHELLES RESORT

de la
5261  5258 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 09.10.2024 - 17.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Scor Booking: foarte bine 8.5 Kempinski Seychelles Resort este situat pe coasta de sud-vest a insulei Mahe, in zona Baie Lazare. Amplasat la poalele muntilor, in mijlocul unei spatioase gradini tropicale, hotelul este locatia perfecta pentru iubitorii de natura. Kempinski isi rasfata turistii cu o gama varianta de activitati. Puteti experimenta arta straveche yoga sau practica pilates, pentru a va echilibra mintea, corpul si spiritul, intr-una dintre cele mai remarcabile locatii din Seychelles. Frumusetea naturala, combinata cu locatia exclusivista, se preteaza perfect pentru o evadare romantica de neuitat.

Localizare

Hotelul este situat pe coasta de sud vest a  insulei Mahe, in exclusivista zona Baie Lazare. Aeroportul international Seychelles este doar la 30  minute distanta.

 

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor parcare privata, serviciu room service, transfer de la/ la aeroport, rent a car, wi-fi gratuity, sala pentru evenimente si conferinte dotata cu system audio – video, heliport.

 

Facilitati camere

Camerele au un décor contemporan si sunt dotate cu aer conditionat, aparat de cafea/ ceai, TV cu programe prin satelit, baie cu dus, sofa in zona de relaxare, seif, birou, wi -fi, balcon sau terasa.

 

Sport si divertisment:

 

Hotelul dispune de o piscina de dimensiuni olimpice si ofera sezlonguri si prosoape atat la piscina, cat si la plaja. In cadrul hotelului exista scoala de diving si surfing, iar dimineata se fac lectii de yoga.Turistii pot practia sporturile nemotorizate: caiac, snorkeling, surf sau pot utiliza terenul de tenis.

Drinks & Food:

In restaurantul Café Lazare se serveste micul dejun si cina, la Windson Beach se pot servi pranzul si cina in aer liber, iar la L’ Indochine turistii pot alege meniuri cu fructi de mare si din bucataria asiatica. Seara, Planters Bar & Lounge isi asteapta oaspetii cu muzica live, cocktailuri delicioase si o selctie de tapas si sushi.

 

Spa & Wellness:

Hotelul dispune de centru spa cu sase sali pentru  tratamente de relaxare, revitalizare, energizare, inclusive o sala de tratament pentru cupluri. Toate camerele de tratament sunt situate in bungalowuri traditionale cu o priveliste superba asupra gradinilor tropicale.

 

Facilitati pentru copii:

Hotelul dispune de zona Kids Club cu piscina si loc de joaca pentru copii. Aici in timpul zile se desfasoara activitati pentru copiii cu varsta intre 4 si 11 ani.  Hotelul ofera pilote, perne, papucei si halate pentru copii, sterilizator, scaune de masa si de toaleta pentru copii. De asemenea, la restaurant se poate oferi meniu special pentru copii si bebelusi.