Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ROYAL MONTE CARLO (Adults Only +16)

de la
2380  2378 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.06.2024 - 29.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Royal Monte Carlo Sharm Villas and Suites este un boutique hotel cu camere si suite luxoase, destinat in exclusivitate adultilor.
Localizare: Royal Monte Carlo este situat pe plaja, la 27 km de aeroportul din Sharm El Sheikh, la 7 km de golful Naama Bay, in golful Ras Umm Sid.
Plaja: Royal Monte Carlo este situat pe plaja privata nisipoasa, cu sezlonguri, saltele, umbrele si prosoape gratuite. Exista facilitati pentru practicarea sporturilor acvatice.
Dotari camere: Royal Monte Carlo dispune de 71 de camere Royal Luxury, 13 suite si 5 vile localizate in cladiri cu vedere la Marea Rosie. Toate sunt spatioase, elegante, rafinate si confortabile dotate cu balcon/terasa, aer conditionat, telefon, seif, wi-fi, TV satelit, mini bar, facilitati pentru preparat ceai si cafea, baie cu dus si uscator de par, halat si papuci. Se ofera cos de bun venit.
Facilitati hotel: Royal Monte Carlo ofera clientilor sai receptie 24 de ore, salon, business centre, doctor (la cerere, cu plata), 6 restaurante, 7 baruri, piscina exterioara, sezlonguri, saltele, umbrele si prosoape gratuite, fitness, centru spa & beauty, coafor. Hotelul asigura facilitati pentru practicat scufundari, sporturi acvatice, volei de plaja, tenis de masa, aerobic, jogging, yoga. Exista facilitati deosebite pentru organizat evenimente.
Pagina web: http://www.montecarloresortsegypt.com/90_Royal_Monte_Carlo_Sharm
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Locatie