Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL GRAND SHARM HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Royal Grand Sharm Resort este un complex deschis in 1998 si complet renovat in 2009, ce asigura toate serviciile necesare petrecerii unei vacante reusite. Cele 350 de camere au vedere la Marea Rosie, la piscina sau spre gradinile hotelului.
Localizare: Royal Grand Sharm Resort este localizat in zona plina de viata a statiunii Sharm El-Sheikh, la 4 km de Naama Bay si la 15 km de aeroport.
Plaja: Royal Grand Sharm Resort are plaja privata lunga de 230 m cu nisip si recif de corali, care este amenajata cu sezlonguri, saltele, prosoape si umbrele gratuite, avand si un centru pentru scufundari si sporturi acvatice.
Dotari camere: Royal Grand Sharm Resort are camere dotate cu aer conditionat, TV satelit, telefon, fier de calcat, mini bar, baie cu dus sau cada, uscator de par, balcon/terasa.
Facilitati hotel: Royal Grand Sharm Resort ofera pune la dispozitia clientilor sai receptie 24 de ore, salon, wi-fi, magazine, camera pentru bagaje, schimb valutar, 3 restaurante, 5 baruri,3 piscine cu sezlonguri, saltele, prosoape si umbrele gratuite, club de noapte, teatru, karaoke, seri BBQ, program de animatie si spectacole live, biblioteca, sala fitness, centru spa, sauna, masaj, jacuzzi, masaj, salon de infrumusetare, coafor, aerobic, baschet, volei pe plaja, handbal, biliard, tenis de camp, tenis de masa, golf, darts, boccia, scuba diving.
Facilitati pentru copii: Royal Grand Sharm Resort asigura copiilor loc de joaca, piscina, club, program de animatie si activitati, servicii de babysitting (la cerere, cu plata), pat pentru infanti (la cerere, cu plata).
Pagina web: https://www.royalgrandsharm.com
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.