Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Karras Grande Resort

de la
1498 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 12.09.2024 - 19.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Karras Grande Resort, situat in centrul localității Tsilivi, la doar cațiva pași de magazine și baruri și la 300 de metri de plajă oferă o atmosferă relaxată și primitoare și pune la dispoziția oaspeților o piscină mare in aer liber.

Fiecare dintre camerele de la Karras Grande Resort este decorată cu gust și mobilată confortabil. Oaspeții se pot destinde pe balconul privat cu vedere la piscină sau la grădină. Oaspeții care sosesc cu mașina beneficiază și de o parcare privată gratuită.

La Karras Grande Resort oaspeții se pot relaxa la piscina mare in aer liber și pot savura băuturi de la barul prietenos. Personalul amabil stă in permanență la dispoziția oaspeților pentru a-i ajuta cu orice solicitare.

La doar 5 minute de mers pe jos de Karras Grande Resort se află numeroase restaurante și baruri animate, precum și plaja animată. Oaspeții se pot bucura de activitățile sportive nautice din Tsilivi inainte de a se intoarce la hotel pentru a participa la sesiuni de karaoke.