Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mirage Bleu Hotel

de la
2253  1918 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 05.09.2024 - 12.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Iasi
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: Mirage Bleu este recomadant cuplurilor si tinerilo si se afla la 150 de metri de plaja. Orasul Tsilivi este la 1 km air orasul Zakynthos este la 10 km. Zona de baruri si restaurante este la 150 metri de hotel. Aeroportul International Zakynthos se afla la 13 km distanta.


FACILITATI HOTEL: Hotelul are 2 etaje si 70 de camere, o cladire principala si 6 cladiri secundare. Acesta pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: receptie ( check in dupa ora 14:00, check out pana la ora 11:00 ), lobby, 3 lifturi, aer conditionat, seif (contra cost), mini market, conexiune internet wireless gratuita, spalatorie, TV lounge, bufet pentru copii, patuturi pentru copii (la cerere), scaune pentru copii in restaurant, baby sitting (contra cost).


FACILITATI CAMERE: Double deluxe room - camerele sunt spatioase, luminoase, moderne si foarte confortabile, acestea sunt echipate cu: 2 paturi twin , balcon sau terasa, internet (gratuit), seif (contra cost), TV cu ecran plat, aer conditionat reglabil, baie cu dus, uscator de par.
Camerele pot avea vedere la piscina, la mare sau pot avea piscina privata.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.