Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
983  978 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 12.09.2024 - 19.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Iasi
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: La 15 km de orasul Zakynthos, satul Katastari este la 2 km, iar aeroportul este la doar 18 km.


FACILITATI HOTEL: Hotelul are doar 3 etaje, este in linia 2 fata de plaja si are doar 11 camere, a fost renovat in 2015 si pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: receptie ( check in de la 15:00, check out pana la ora 11:00), lift, aer conditionat, seif (contra cost), parcare gratuita ( in limita locurilor disponibile), restaurant, conexiune internet wireless gratuita.


FACILITATI CAMERE: Toate studiourile dispun de zona de bucatarie, au mini frigider, cuptor cu microunde, TV si baie cu dus, conexiune internet wireless, pat dublu sau 2 paturi twin, pat extensibil ( pat suplimentar), pe jos au pardoaseala, balcon sau terasa, incalzire/aer conditionat, cana electrica, dimensiunea camerei este de aproximativ 25 mp.
Camerele Loft au in jur de 70 mp, disoun de mobile moderna si confortabila, au living , dormitor cu pat dublu sau 2 paturi twin, pat suplimentar, zona de bucatarie, balcon sau terasa si aceleasi facilitati ca si studiourile.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.