Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Zante Nest Studios and Apartments

de la
1038 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.09.2024 - 26.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: Zante Nest Studios and Apartments este la 300 metri de Alykanas Beach iar aeroportul este la doar 12 km distanta.


FACILITATI HOTEL: Hotelul are 2 etaje, 11 camere si este renovat in 2016 si pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: receptie, lobby bar, restaurant, snack bar, bar, piscina exterioara cu piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, bar la piscina,.


FACILITATI CAMERE: Camerele standard sunt dotate cu: 2 paturi twin, pat dublu, pardoseala pe jos, balcon, cana electrica, internet ( gratuit), seif (contra cost), TV cu ercan plat, aer conditionat (contra cost), baie cu dus. Toate studiou-urile au vedere la gradina si birou, zona de bucatarie cu frigider, cuptor .


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.