Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Obzor Bulgaria

Rezervaţi online un hotel în Obzor Bulgaria. De la hoteluri de buget la hoteluri de lux. Preţuri excelente. Fără costuri de rezervare. Confirmare instant. Profitati de reduceri sirezerva online pe www.airtourtravel...

Citeste mai mult

Prezentare Obzor Bulgaria


Descriere Obzor

Statiunea Obzor este situata la granita dintre zonele Burgas si Varna. Aceasta este situata intr-un golf, incepand la nord de la Capul St. Atanas, ajungand pana la muntele Emin. Statiunea Obzor este situata pe pitorescul drum, care leaga litoralul de sud si de nord, la 65 km sud de Varna, 6 kilometri de orasul Byala, la 74 km de Burgas si 37 km de Nessebar.

Populatia orasului este de aproximativ 2.000 de persoane. Clima este temperat-continentala, temperatura medie in luna iulie este de 23 ° С.

Plaja statiunii are aproximativ 10 km lungime si intre 20 si 60 m latime. Deosebit de frumoase sunt plaja de sud si plaja Irakli. Nisipul este granulat si are culoare aurie.

Obzor ofera optiuni diverse de divertisment - discoteci, baruri, restaurante, pub-uri, restaurante mici de familie, iar pentru copii exista facilitati atractive, tobogane si piscine la complexele hoteliere.

Posibilitatile de cazare din oras sunt numeroase si variate - de la hoteluri mari si luxoase pana la hoteluri mici de familie.

Obzor este una dintre cele mai vechi asezari de la malul marii. Numeroasele fragmente de ceramica si arhitecturale, care au fost descoperite in zona orasului si ruinele zidurilor cetatii atesta istoria sa bogat si milenara. Prima asezare din zona a fost tracica, iar numele acesteia a fost Navlohos.

Grecii au fondat aici Heliopolis (Sunny Town), in secolul 1 i.Hr.. Mai tarziu, resedinta de vara a imparatilor bizantini a fost construita pe aceste teritorii.

Romanii au construit aici un templu al lui Jupiter si o cetate care pazea rutele lor comerciale maritime intre Constantinopol si Dunare.

In prezent, intr-un mic parc din Obzor sunt expuse statui si coloane ale templului Roman Jupiter.

Mai tarziu, bulgarii construit aici cetatea Kozyak, ale carei ramasite se afla la doar 3 kilometri de Obzor. Ruinele fundatiilor cetatii si ramasite ale turnurilor acesteia poate fi vazuta astazi in zona Kaleto.

In timpul dominatiei otomane, satul Gyozeken (Obzor in turca) a fost construit pe aceste meleaguri.

In 1934 numele satului a fost inlocuit cu Kozyak Grad, iar din 1936 orasul a fost numit Obzor.

De la AIR TOUR TRAVEL puteți cumpăra trei tipuri de servicii turistice pentru Litoral Bulgaria Obzor:

1) cazare și masă în orice stațiune bulgărească;

2) cazare, masă și transport autocar LITORAL BULGARIA în stațiunile din graficul ofertei complete transport;

3) transport autocar BULGARIA din DEVA, ALBA, SEBES, SIBIU, VALCEA, PITETSTI, BUCURESTI spre LITORAL BULGARIA -NESSBAR și în stațiunile din graficul ofertei complete transport: https://www.airtourtravel.ro/autocar-bulgaria-deva-alba-sebes-sibiu-valcea-pitesti-bucuresti

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Filtre

Cauta hotel


Stele


Tip Oferta


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 45 hoteluri

Obzor, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2022

HOTEL ANIXY APARTHOTEL 3 OBZOR BULGARIA AIR TOUR TRAVELPreturi si oferte actualizate pentru vara 2021 OFERTE VACANTA AIR TOUR TRAVEL Preturi si oferte actualizate pentru vara 2021 cu transport individual sau cu transport autocar Bulgaria AUTOCAR OBZ . . .

Obzor, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2022

HOTEL AQUAMARINE APARTHOTEL 2 OBZOR BULGARIA AIR TOUR TRAVELPreturi si oferte actualizate pentru vara 2021 OFERTE VACANTA AIR TOUR TRAVEL Preturi si oferte actualizate pentru vara 2021 cu transport individual sau cu transport autocar Bulgaria AUTOCA . . .

Obzor, Bulgaria Vezi locatia pe harta

CASABLANCA APART HOTEL 4 Localizare Hotelul este plasat la aprox 50m distanta de plaja Acesta este usor de gasit pe drumul dintre Varna si Burgas aflangu-se la jumatatea drumului dintre cele doua oraseFacilitati Restaurant principal cu gradin

Obzor, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2022

GALERIA APARTHOTEL 3 OBZOR BULGARIA AIR TOUR TRAVELPreturi si oferte actualizate pentru vara 2021 OFERTE VACANTA AIR TOUR TRAVEL Preturi si oferte actualizate pentru vara 2021 cu transport individual sau cu transport autocar Bulgaria AUTOCAR OBZOR cu . . .

Obzor, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2022

BORDO HOUSE 2 OBZOR BULGARIA AIR TOUR TRAVELPreturi si oferte actualizate pentru vara 2021 OFERTE VACANTA AIR TOUR TRAVEL Preturi si oferte actualizate pentru vara 2021 cu transport individual sau cu transport autocar Bulgaria AUTOCAR OBZOR cu plecar . . .

Obzor, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2022

MANOLOVI GUEST HOUSE OBZOR 2 OBZOR BULGARIA AIR TOUR TRAVELPreturi si oferte actualizate pentru vara 2021 OFERTE VACANTA AIR TOUR TRAVEL Preturi si oferte actualizate pentru vara 2021 cu transport individual sau cu transport autocar Bulgaria AUTOCAR . . .

Obzor, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2022

HOTEL CORAL GUEST HOUSE 3 OBZOR BULGARIA AIR TOUR TRAVELPreturi si oferte actualizate pentru vara 2021 OFERTE VACANTA AIR TOUR TRAVEL Preturi si oferte actualizate pentru vara 2021 cu transport individual sau cu transport autocar Bulgaria AUTOCAR OBZ . . .

Obzor, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2022

DENICA FAMILY OBZOR 2 OBZOR BULGARIA AIR TOUR TRAVELPreturi si oferte actualizate pentru vara 2021 OFERTE VACANTA AIR TOUR TRAVEL Preturi si oferte actualizate pentru vara 2021 cu transport individual sau cu transport autocar Bulgaria AUTOCAR OBZOR c . . .

Obzor, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2022

HOTEL ARGO HOTEL 3 OBZOR BULGARIA AIR TOUR TRAVELPreturi si oferte actualizate pentru vara 2021 OFERTE VACANTA AIR TOUR TRAVEL Preturi si oferte actualizate pentru vara 2021 cu transport individual sau cu transport autocar Bulgaria AUTOCAR OBZOR cu p . . .

Obzor, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2022

HOTEL BACK SEA CHERNO MORE HOTEL 2 OBZOR BULGARIA AIR TOUR TRAVELPreturi si oferte actualizate pentru vara 2021 OFERTE VACANTA AIR TOUR TRAVEL Preturi si oferte actualizate pentru vara 2021 cu transport individual sau cu transport autocar Bulgaria A . . .

Obzor, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2022

HOTEL CLIFF BEACH RESORT SPA OBZOR 4 OBZOR BULGARIA AIR TOUR TRAVELPreturi si oferte actualizate pentru vara 2021 OFERTE VACANTA AIR TOUR TRAVEL Preturi si oferte actualizate pentru vara 2021 cu transport individual sau cu transport autocar Bulgaria . . .

Obzor, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2022

HOTEL COOP 3 OBZOR BULGARIA AIR TOUR TRAVELPreturi si oferte actualizate pentru vara 2021 OFERTE VACANTA AIR TOUR TRAVEL Preturi si oferte actualizate pentru vara 2021 cu transport individual sau cu transport autocar Bulgaria AUTOCAR OBZOR cu plecari . . .

Obzor, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Descrierea hotelului a fost actualizata pentru vara 2018LOCALIZARE Hotelul se afla la 50 de metri de plaja si la 500 de metri de centrul orasului INFORMATII GENERALE Hotelul a fost construit in anul 2007 CAPACITATE 1 cladire 3 etaje 12 camere stan . . .