Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Sunny Beach Bulgaria

Prezentare Sunny Beach Bulgaria

Nisipul fin, dunele naturale si inclinarea graduala catre fundul marii atrag mii de turisti din intreaga lume.  Plaja din Sunny Beach a fost detinatoarea premiului "Blue Flag" (steag albastru) in anul 2011 - o distinctie pentru un mediu curat....

Citeste mai mult

Prezentare Sunny Beach Bulgaria


DESCRIERE SUNNY BEACH

Sunny Beach este situat la 42 km nord de Burgas si la 434 km la est de Sofia. Construirea ei a inceput in 1958. Sunny Beach este cea mai mare statiune din Bulgaria. Acesta este situata intr-un un golf in forma de semiluna intre orasul Nesebar si statiunea Sveti Vlas.

Cu sute de hoteluri, posibilitati de divertisment si unitati de alimentatie publica, magazine si infrastructura dezvoltata, statiunea poate primi in prezent mii de turisti.

Clima zonei este continental-mediteraneana, cu veri fierbinti si uscate; temperatura medie in luna iunie este de 22 grade Celsius.

Statiunea este situata intr-o padure foioase, si exista 7 izvoare minerale pe teritoriul ei. Izvoarele au 1.800 si 2050 de metri adancime, cu un debit mediu constant de 175 litri pe secunda, iar temperatura lor este cuprinsa intre 40 si 60 de grade Celsius.

Datorita acestor izvoare termale, statiunea a fost mult timp una dintre cele mai populare centre spa pe coasta Marii Negre.

Numele statiunii vine de la numele venerabilei manastiri Sfintii Constantin si Elena ce se afla aici.

 Detalii ale istoriei manastirii nu sunt cunoscute, insa este cunoscut faptul ca a fost reconstruita in prima jumatate a secolului al 19-lea.

Statiunea, care era deja o destinatie turistica populara, la inceputul secolului al XX-lea, era cunoscuta in perioada socialista sub numele de statiunea Drujba (Prietenia).

Plaja din Sf. Constantin si Elena are 3,5 kilometri lungime, aici putandu-se gasi o varietate de hoteluri, cu categorii cuprinse intre 2 si 4 stele.

In afara de atractiile  de la baile termale, aici se mai gasesc si un doc pentru iahturi, terenuri de tenis, terenuri de fotbal, precum si o varietate de sporturi nautice si atractii pe litoral.

 Complexul ofera, de asemenea, magazine, restaurante, baruri, un oficiu postal, o farmacie, si un centru de fitness.

 In apropiere se afla Palatul Evksinograd - fosta resedinta de vara a monarhilor bulgari Alexandru I, Ferdinand I, si Boris al-III-lea.Orasul Nesebar este situat in imediata apropiere. Datorita numarului mare de monumente culturale, Nesebar este inclus in lista siturilor de mostenire culturala UNESCO. Cel mai mare port de iahturi de pe litoralul Marii Negre din Bulgaria este situat in statiunea Sveti Vlas la doar cativa kilometri departare.

De la AIR TOUR TRAVEL puteți cumpăra trei tipuri de servicii turistice pentru LITORAL BULGARIA BALCHICK:

1) cazare și masă în orice stațiune bulgărească;

2) cazare, masă și transport autocar LITORAL BULGARIA în stațiunile din graficul ofertei complete transport;

3) transport autocar BULGARIA din DEVA, ALBA, SEBES, SIBIU, VALCEA, PITETSTI, BUCURESTI spre LITORAL BULGARIA -NESSBAR și în stațiunile din graficul ofertei complete transport: https://www.airtourtravel.ro/autocar-bulgaria-deva-alba-sebes-sibiu-valcea-pitesti-bucuresti


Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Filtre

Cauta hotel


Stele


Tip Oferta


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 185 hoteluri