Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Hotelul Arkin Iskele este un hotel de 5* high class, ultra all inclusive, dechis in 2022 si situat direct pe plaja, recomandat vacantelor cu familia, dar si cuplurilor, care ofera servicii de calitate superioara si facilitati diverse .

Locatie: Hotelul este situat direct pe plaja cu nisip (lunga de 1km), la 10 minute de orasul Famagusta si la aproximativ 65 km de aeroportul Larnaca.

Dotari camere: Camerele sunt dotate cu: balcon, aer conditionat, seif, internet wireless,dus walk in, papuci de acasa,halat de baie (family room) ,tv de 49 inch , cafetiera. Camerele standard, cu vedere partiala sau directa la mare au dimensiunea de 40mp si sunt echipate cu un pat matrimonial, un pat single si un sofe bed, potrivit pentru copii.

Facilitati hotel: Hotelul ofer o receptie deschis nonstop, un club pentru copii (4-12 ani), WiFi gratuit in intreaga proprietate, un parc acvatic, tteren de minifotbal, tenis, baschet, restaurant principal, snack restaurant, patiserie, 3 restaurante A la Carte, 3 baruri,
Unitatea de cazare ofer o gam larg de facilitti de wellness, inclusiv piscina interioara, saun, baie de aburi si un hamam.

Pagina web:https://www.thearkiniskele.com/

Locatie