Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL GULLIVER DELTA RESORT (UZLINA)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

TRADIȚIE ȘI BUN GUST IN STIL LIPVENESC LA GULLIVER DELTA RESORT 4* MURIGHIOL
Pentru a intelege cu adevărat Delta Dunării trebuie să o descoperim măcar o dată pe an, să ne bucurăm de plimbările cu barca pe lacurile de smarald dantelate cu vegetatie luxuriantă si să testăm delicioasele preparate traditionale lipovenesti.
LOCATIA
Pe malul apei, la marginea localitătii Murighiol, intr-un cadru natural de exceptie, se află GULLIVER DELTA RESORT 4*. Complexul este nou (partial dat in folosintă in 2016 sub denumirea de PENSIUNEA LA LIPOVEANU, partial in 2018) si are elemente arhitecturale inspirate din vechile conace lipovenesti. Oaspetii se pot bucura aici de servicii turistice inspirate din traditiile culinare, folclorice sau de design interior ale vechilor comunităti de pescari staroveri, stabiliti la gurile Dunării in urma pribegiei de pe vremea lui Petru cel Mare.
Murighiol este o localitate pitorească tipic doborgeană, situată intre ţărmul estic al lacului Razelm şi braţul Sfantu Gheorghe. Punct de plecare in descoperirea adevăratelor monumente ale naturii, Murighiol este mărginit de un păienjenis de canale si lacuri mozaicate ce iti dezvăluie peisaje unice.
RELAXARE:
Pentru zilele in care ne incărcăm bateriile putem opta, printre altele, pentru relaxarea la piscină, răsfătul cu ceai la samovar, pescuit de pe ponton sau tolănit im hamace in grădina luxuriantă. Copiii au la dispozitie un loc de joacă dotat cu balansoare, tobogane si leagăne, iar toti membri familiei se pot bucura de activităti recreative precum: tenis de masă, badminton, fotbal de masă, fotbal in iarbă, darts, sah sau table.
FACILITATI
Intins pe o suprafată generoasă cu vederi spectaculoase asupra lacului Murighiol, Complexul Gulliver Delta Resort 4* dispune de 10 camere matrimoniale decorate in stil rustic-lipovenesc, fiecare este dotată cu aer conditionat, invertor, tv-led, mini-bar, acces internet wi-fi. Camerele au grup sanitar propriu ce dispun de articole de toaletă gratuite si uscătoare de păr.
Gulliver Delta Resort 4* este excelent amplasat pentru a ne bucura aici de unele dintre cele mai interesante privelisti. Locatia este ideală atat pentru familii cu copii dornice de aventuri pe meleaguri lipovenesti, dar si pentru seniorii in căutare de relaxare ce beneficiază aici de reduceri la vacantele de 4 zile si 5 zile.
Posibilităti de explorare a imprejurimilor
Cand vrem să savurăm farmecul Deltei Dunării avem la dispozitie o flotă proprie de salupe rapide, acoperite sau descoperite, care ne poartă către cele mai tainice secrete ale acestui paradis inclus in patrimoniul UNESCO. Din program nu lipsesc indrăgitele excursii la Sulina, Letea ori Sfantu Gheorghe sau interesanta Peterecere Lipovenească intretinută de unul dintre ansamblurile locale de dansatori lipoveni, de la care nu lipsesc shut-urile de votcă, ceaiul la samovar si piroskile.
Pasionatilor de istorie le sunt puse la dispozitie microbuze către Cetatea Istria, Cetatea Enisala sau Martirion de la Niculitel, monument unic, singurul loc din lume unde au fost descoperite moastele a sase martiri crestini. Turistii cu inclinatii cultural-religioase pot vizita Mănăstirea Celic Dere, Mănăstirea Cocos si Mănăstirea Saon.

Excursii1. Amurg in rezervatie 2 ore Facem o plimbare cu barca, inconjurati de atmosfera romantica ce invaluie intregul tinut al Deltei in preajma asfintitul, pentru a surprinde cu aparatul de fotografiat splendidul spectacol de lumina si culoare.Traseul de baza este: Canalul Uzlina Lacul Uzlina Lacul Pojarnia Lacul Chiril Canalul Uzlina. Traseul poate suferi modificari, in functie de decizia conducatorului de ambarcatiune.
2. Descopera Delta 2 ore Ne plimbam relaxati pe traseul Canalul Uzlina Lacul Isaccel Lacul Durnoliapca - Lacul Isac - Canalul Uzlina. Prilej ideal de a savura pe inDELET E flora si fauna unice in lume ale acestui colt de rai declarat Patrimoniu UNESCO. Traseul poate suferi modificari, in functie de decizia conducatorului de ambarcatiune.
3. Locuri Sfinte si Istorie Crestina in Dobrogea 4 ore Martirionul de la Niculitel si Manastirea Cocos (locul unicat in istoria crestinatatii, singurul din lume in care s-au descoperit mormintele atator martiri cunoscuti si unde se afla moastele celor 4 martiri crestini: (Zotic, Camasie, Filip si Atal), Manastirea Saon (unde se afla o parte din moastele Sfintilor Vichente, Maxim Grecul, Inochentie Mitropolitul) si Manastirea Celic Dere (unde se afla Icoana care se curata singura)
4. Misterele Padurii Letea 4-5 ore Excursia se realizeaza cu barci moderne din flota
proprie pe urmatorul traseu: Murighiol Uzlina Lac
Isac Lac Isac 2 Canal Litcov Canalul Lung -
Crisan - Brat Sulina Canal Magearu Padurea Letea. Profitam de ocazie pentru a descoperi comunitatea izolata de lipoveni autentici de la Letea, padurile de nisip cu stejari unici in Europa si, daca avem noroc, faimoasele herghelii de cai salbatici.
Transferul la padurea Letea nu este inclus in pret (25 lei/persoana se achita la fata locului.

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!




Locatie