Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre noi

La AIR TOUR TRAVEL, totul a inceput din dragoste si pasiune pentru calatorie.

Povestea noastra a inceput si continua. Suntem o agentie de turism organizatoare din Romania mereu preocupata de calitatea serviciilor oferite.

Cautam solutii pentru orice tip de vacanta dorita, promovam turismul intern si extern, oferind clientilor servicii turistice pe care le puteti achizitiona de la agentia noastra sau de la partenerii nostri cu care colaboram.

Mereu turismul ofera variante multiple iubitorilor de calatorie. Noi oferim solutii optime din punct de vedere al calitatii serviciilor la un pret avantajos, solutii ce urmaresc dezvoltarea unor relatii de durata, bazate pe incredere. Agentii de turism si ghizii nostri reprezinta o echipa dedicata profesiei, mereu doritoare sa va ofere vacanta dorita

Cu noi puteti calatori oriunde va doriti. Manifestati dorinta de calatorie, iar noi va oferim variante. Oferim curse Charter saptamanale catre Bulgaria! Organizam Circuite inedite in tara si in strainatate, servicii turistice individuale si de grup, cazari oriunde in lume, bilete de avion si de autocar, excursii si tabere scolare, inchirieri de autocare si microbuze, croaziere si city break-uri.

Doriti evenimente corporate, ati facut alegerea buna apeland la noi. Doriti o vacanta pentru a marca un moment unic- luna de miere, va asteptam cu solutii. Doriti sa conturati o imagine ampla despre Romania, Europa sau Asia din perspectiva calatorului, doriti sa incheiati o asigurare de plecare in strainatate,  doriti un transfer privat, cazare, transport, nu ezitati sa ne solicitati sprijinul, asigurandu-va de transparenta.

Valoarea noastră: Clienții și partenerii noștri.
Misiunea noastră: Planificarea experiențelor de călătorie uimitoare. Vă ghidăm să creați amintiri frumoase pentru o viață întreagă.
Viziunea noastră: La Air Tour Travel vedem o lume în care suntem una. Vă ghidăm în a învăța despre alte culturi și locuri prin călătorii.

DE CE SĂ APELEZI LA SERVICIILE ECHIPEI AIR TOUR TRAVEL?