Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Termeni si conditii de utilizare site

Termeni si conditii utilizare site

Termeni si conditii pentru rezervari de pe site sau la sediul agentiei: https://www.airtourtravel.ro/Conditii-rezervare

Conditii contractuale: https://www.airtourtravel.ro/Contractul-cu-turistul

Aceasta pagina se refera la termenii si conditiile in care poate fi utilizat site-ul www.airtourtravel.ro.
Accesand sau utilizand website-ul www.airtourtravel.ro, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos. Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului. Acest site este detinut si administrat de AIR TOUR TRAVEL marca inregistrata SC AIR FLA SIB SRL.

AIR TOUR TRAVEL nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile din site si informatiile primite in agentie. Intodeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie sau de la consultantii agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL, de aceea la orice rezervare faceti, in termen de trei zile, daca niciun consultant nu a luat legatura cu Dumneavoastra, va rugam sa ne scrieti pe adresa e-mail airtourtravelsibiu@gmail.com sau sa ne contactati telefonic.

Site-ul va este oferit de SC AIR FLA SIB SRL, cu sediul social in Sibiu si punct de lucru la adresa Str. Piata Unirii, Nr. 10, Sibiu. Va rugam sa notati ca toata corespondenta privind Serviciul de Relatii cu Clientii va trebui trimisa la punctul de lucru.

Drepturile utilizatorului

Utilizatorul www.airtourtravel.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, pe telefon, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

Obligatiile utilizatorului

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):
- responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele Dvs.;
- aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice;
- garantarea veridicitatii datelor furnizate despre Dvs. si membrii familiei Dvs;
- neutilizarea site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezervari false sau frauduloase;
- interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice sau rasiste sau a altor materiale care contravin legii;
- obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in site;
- utilizatorul www.airtourtravel.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului;
- utilizatorul www.airtourtravel.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare;
- utilizatorul www.airtourtravel.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului;

Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre AIR TOUR TRAVEL la adresa office@airtourtravel.ro.

    Conditiile generale de rezervare si achizitionare servicii pe www.airtourtravel.ro

Orice rezervare efectuata pe site va fi considerata drept intentia dumneavoastra de a achizitiona un anumit produs/pachet sau serviciu turistic de la Furnizor. Daca cererea dumneavoastra va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la AIR TOUR TRAVEL marca inregistrata  AIR FLA SIB SRL si va intra in vigoare Contractul cu Turistul: https://www.airtourtravel.ro/Contractul-cu-turistul

Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibilie. AIR TOUR TRAVEL marca inregistrata AIR FLA SIB SRL nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte informatii din site si informatiile primite direct de la reprezentantii AIR TOUR TRAVEL (consultantii de vanzari). In aceste cazuri vor avea prioritate, intodeauna, informatiile primite de la reprezentantii AIR TOUR TRAVEL (consultantii de vanzari).

Toate serviciile turistice publicate pe site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor. Termenii si conditiile Furnizorului (incluzand regulile de transport ale pasagerilor impuse de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui site.

Termenii Furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. AIR TOUR TRAVEL marca inregistrata AIR FLA SIB SRL  nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.
Daca utilizati optiunea "Vacanta Personalizata", AIR TOUR TRAVEL nu garanteaza confirmarea acestor cereri.
In momentul navigarii dvs. pe Site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si va rugam luati legatura cu AIR TOUR TRAVEL pentru detalii complete.  

Anulari/Modificari

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dumneavoastra de a informa in scris AIR TOUR TRAVEL marca inregistrata AIR FLA SIB SRL despre intentiile dumneavoastra.

In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

AIR TOUR TRAVEL marca inregistrata AIR FLA SIB SRL sau  Furnizorul accepta toate formele de cereri scrise. AIR TOUR TRAVEL marca inregistrata AIR FLA SIB SRL  sau Furnizorul nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs ferma. Puteti anula rezervarea dvs prin intermediul site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), AIR TOUR TRAVEL marca inregistrata AIR FLA SIB SRL.  isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor.

Plata

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site si nu ne asumam nicio responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

Plata online cu cardul va fi procesata de integratorul de plati online PayU. AIR TOUR TRAVEL marca inregistrata  AIR FLA SIB SRL nu are acces si nu pastreaza datele cardului dumneavoastra. 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare transzactie online. Cardurile accepate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD.

In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul AIR TOUR TRAVEL marca inregistrata AIR FLA SIB SRL, al hotelului sau al reprezentantului acestuia. Dupa o rezervare, acesti termenii si conditile de penalizare/anulare vor putea cunoaste modificari ce vor fi comunicate ulterior de un agent de turism.

Dacă, după alegerea și efectuarea plății pentru un serviciu de călătorie, rezervați servicii de călătorie suplimentare pentru călătoria sau vacanța dumneavoastră prin intermediul societății noastre SC AIR FLA SIB SRL, NU veți beneficia de drepturile care se aplică pachetelor în temeiul Ordonanței Guvernului nr. 2/2018.

Prin urmare, societatea noastră SC AIR FLA SIB SRL prin AIR TOUR TRAVEL nu va fi răspunzătoare pentru executarea corespunzătoare a acestor servicii de călătorie individuale. În cazul unor probleme, vă rugăm să contactați furnizorul de servicii relevant.

In anumite cazuri, detaliile cartii dumneavoastra de credit pot fi transferate catre Furnizor. Furnizorul in cauza va prelua platile pentru rezervarile dumneavoastra.

Platile pentru hoteluri sunt efectuate in concordanta cu paragraful de mai sus.

AIR TOUR TRAVEL marca inregistrata AIR FLA SIB SRL sau Furnizorul nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate.

AIR TOUR TRAVEL marca inregistrata AIR FLA SIB SRL sau Furnizorul isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. AIR TOUR TRAVEL inregistrata AIR FLA SIB SRL isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back.

In plus, AIR TOUR TRAVEL marca inregistrata AIR FLA SIB SRL ofera posibilitatea turistilor de a plati vacanta in rate! Avem parteneriate incheiate cu Credit Europe Bank si Unicredit Tiriac Bank in baza carora posesorii de carduri tip CARD AVANTAJ – Credit Europe Bank si toate tipurile de card de credit Unicredit Tiriac Bank pot achizitiona pachetele AIR TOUR TRAVEL in rate.

Plateste in agentia AIR TOUR TRAVEL (Str. Piata Unirii, nr 10, Sibiu) si poti beneficia pana la 6 rate fara dobanda.

Transfer Bancar / Virament:
Daca alegeti aceasta optiune de plata vi se va transmite prin e-mail o copie a facturii fiscale, pe baza careia puteti efectua plata. Trebuie sa tineti cont de faptul ca puteti opta pentru aceasta modalitate de plata doar daca mai exista cel putin 72 ore pana la termenul limita de emitere a documentelor de calatorie

IBAN: RO56BACX0000001805716001 LEI
RO29BACX0000001805716002 EURO
BANCA: UniCredit Bank

Cash:Plata in numerar se poate face in LEI sau EUR la sediul  AIR TOUR TRAVEL din Piata Unirii, Nr 10. – in acest caz vi se va transmite prin fax sau e-mail o copie a facturii fiscale, in baza careia veti depune banii in contul specificat pe factura. Depunerile se fac direct in conturile curente, nu exista alte conturi dedicate.

Important de stiut! - Pentru platile prin cardurile bancare, nu se percepe niciun comision!

AIR TOUR TRAVEL are incheiate parteneriate cu: UNICREDIT BANK
In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:

    Numele posesorului de card
    Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)
    Data expirarii cardului
    Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)

Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul dumneavoastra, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului dumneavoastra. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar.

Pentru consultanta privind efectuarea platilor online ne puteti apela la: 0269248024 sau 0740881447

Plata card in Agentie:

In cazul in care nu doriti sa utilizati cardul dvs. bancar in sistem online, puteti sa achitati totusi cu acesta prin debitare la POS-urile care se gasesc in toate sediul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL din Piata Unirii nr 10.

Agentia de turism AIR TOUR TRAVEL detine echipamente POS instalate de: UNICREDIT.


Vouchere de vacanta / Tichete de vacanta: ROMANIA

Salariatii pot primi din partea angajatorului vouchere de vacanta platite integral de angajator, pentru petrecerea vacantelor in Romania. Voucherele sunt nominale si nu se poate solicita agentiei contravaloarea acesta. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Confidentialitatea datelor

Prin exprimarea consimtamantului dumneavoastra, datele cu caracter personal si orice alte informatii ale dumneavoastra pot fi prelucrate si utilizate de AIR TOUR TRAVEL marca inregistrata SC AIR FLA SIB SRL in activitati si scopuri legate de marketing si in scopul realizarii de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele.

Drepturile de proprietate intelectuala

Materialele prezentate in cadrul website-ului www.airtourtravel.ro si eventualele informatii transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea AIR TOUR TRAVEL marca inregistrata SC AIR FLA S.R.L.sau a partenerilor sai din acest proiect, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala.

Prelucrarea datelor cu caracter personal


Utilizând serviciile și acceptând acești Termeni, sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și dezvăluirea de către AIR FLA SIB SRL , denumită generic AIR TOUR TARVEL, a Conținutului și a Datelor dvs., conform detaliilor descrise în Declarația de confidențialitate.

Confidențialitatea dvs. este importantă pentru noi. Această Declarație de confidențialitate explică ce date personale colectăm de la dumneavoastră atunci când accesați pagina noastră web.

AIR TOUR TRAVEL colectează date pentru a funcționa eficient și pentru a vă oferi cele mai bune experiențe cu produsele/serviciile noastre. Oferiți direct aceste date atunci când creați un cont, administrați contul dvs., trimiteți o interogare de căutare, încărcați o fotografie sau ne contactați pentru asistență.

Colectarea de date are loc înregistrând modul în care interacționați cu produsele/serviciile noastre, de exemplu, utilizând tehnologii cum ar fi cookie-urile și primind rapoarte de eroare sau date de utilizare din software-ul care rulează pe dispozitivul dvs. De asemenea, obținem date de la terțe părți pe care le protejăm în conformitate cu practicile descrise în această declarație, plus orice alte restricții suplimentare impuse de sursa datelor. Aceste surse terțe variază în timp, dar au inclus: Rețelele sociale când acordați permisiunea de a accesa datele dvs. într-una sau mai multe rețele. Furnizori de servicii care ne ajută să determinăm o locație pe baza adresei dvs. IP pentru a personaliza anumite produse în locația dvs. Parteneri cu care oferim servicii sau care se implică în activități de marketing în comun, Surse disponibile public, cum ar fi bazele de date deschise sau alte date din domeniul public. Aveți posibilitatea de a opta în privința datelor pe care le colectăm. Când vi se cere să furnizați date personale, puteți să refuzați. Dar dacă alegeți să nu furnizați datele care ne sunt necesare pentru a furniza un produs sau un servici, este posibil să nu obțineți cele mai bune oferte pentru dumneavoastră.

Datele pe care le colectăm pot include următoarele:
Numele și datele de contact. Vă colectăm numele și prenumele, adresa de e-mail, adresa poștală, numărul de telefon și alte date de contact similare.
Datele de plată. Noi colectăm datele necesare procesării plății dacă efectuați achiziții, cum ar fi numărul instrumentului dvs. de plată (cum ar fi numărul cardului de credit) și codul de securitate asociat instrumentului dvs. de plată.
Dispozitiv și date de utilizare. Colectăm date despre dispozitivul dvs. și modul în care dvs. și dispozitivul dvs. interacționați cu produsele/serviciile noastre.
Dispozitive, conectivitate și date de configurare. Colectăm date despre dispozitivul dvs. și despre rețeaua pe care o utilizați pentru a vă conecta la site-ul nostru. Acesta include date despre sistemele de operare și alte programe software instalate pe dispozitiv. De asemenea, include adresa IP, identificatorii dispozitivelor (cum ar fi numărul IMEI pentru telefoane), setările regionale și lingvistice.

Aceste date ne ajută să ne îmbunătățim produsele/serviciile și să identificăm soluții de îmbunătățire a acestora. Când solicitați asistență, colectăm date despre dvs. și alte detalii legate de incident/nemulțumire. Aceste date includ date de contact sau de autentificare, conținutul chat-urilor dvs. și alte comunicări cu noi, date despre nivelul serviciului asigurat.

Datele pe care le colectăm depind de contextul interacțiunii dvs. cu noi, de alegerile pe care le faceți, inclusiv de setările de confidențialitate pe care le utilizați. Pentru produsele cu funcții îmbunătățite pentru locație, colectăm date despre locația dvs., care pot fi precise sau imprecise. Datele de locație imprecise includ, de exemplu, o locație derivată din adresa dvs. IP sau date care indică locul în care vă aflați cu o mai mică precizie, cum ar fi la un oraș sau un nivel de cod poștal.

Dacă intrați în sediul agenției de turism AIR TOUR TRAVEL, imaginea dvs. poate fi înregistrată de camerele noastre de securitate. De asemenea, colectăm informațiile pe care ni le furnizați și conținutul mesajelor pe care ni le trimiteți, cum ar fi feedback-ul și recenziile despre servicii pe care le scrieți, sau întrebările și informațiile pe care le furnizați pentru asistență pentru clienți. Când ne contactați, cum ar fi asistența pentru clienți, conversațiile telefonice sau sesiunile de chat cu reprezentanții noștri pot fi monitorizate și înregistrate pentru a fi analizate și pentru a ne îmbunătăți activitatea.

AIR TOUR TRAVEL utilizează datele pe care le colectăm pentru a gestiona afacerea și pentru a vă furniza serviciile pe care le oferim, ceea ce include utilizarea datelor pentru a îmbunătăți serviciile noastre și a vă personaliza experiențele. De asemenea, putem utiliza datele pentru a comunica cu dvs., de exemplu, informându-vă despre contul dvs., despre actualizările de securitate și despre informațiile despre un servici.

Transferăm datele dvs. personale doar cu consimțământul dvs. sau după cum este necesar pentru a finaliza orice tranzacție sau a furniza orice serviciu pe care l-ați solicitat sau autorizat. Prin utilizarea serviciilor noastre sunteți de acord să ne permiteţi transferul informațiilor despre dumneavoastră către țările din afara teritoriului român, doar dacă este necesar, în scopuri de derulării de afaceri legitime. Ne angajăm să ne asigurăm că informațiile despre dvs. sunt protejate și aplicăm măsuri de protecție a acestora conform legislației în vigoare.

De asemenea, facem schimb de date cu vânzătorii care lucrează în numele nostru; atunci când acest lucru este cerut de lege sau pentru a răspunde solicitărilor autorităților îndrituite; pentru a ne proteja clienții; pentru a proteja viețile altor persoane; pentru a proteja serviciile noastre; și pentru a proteja drepturile sau proprietatea AIR TOUR TRAVEL.

Puteți vizualiza, edita sau șterge datele dvs. personale online accesând contul dumneavoastră. De asemenea, puteți face alegeri privind colectarea și utilizarea de către AIR TOUR TRAVEL a datelor dvs. Modul în care puteți accesa sau controla datele dvs. personale va depinde de serviciile pe care le accesați.

Puteți alege întotdeauna dacă doriți să primiți e-mailuri promoționale, mesaje SMS, apeluri telefonice și poștă electronică de la AIR TOUR TRAVEL. De asemenea, puteți renunța la primirea publicității bazate pe categorii de interese de la AIR TOUR TRAVEL vizitând pagina noastră de dezactivare/dezabonare.

AIR TOUR TRAVEL utilizează module cookie (fișiere text mici plasate pe dispozitivul dvs.) și tehnologii similare pentru a furniza site-ului nostru și serviciilor online și pentru a ajuta la colectarea datelor. Cookie-urile ne permit, printre altele, să stocăm preferințele și setările; vă permit să vă conectați; oferirea de publicitate bazată pe interese; lupta împotriva fraudei; analizează modul în care site-ul nostru web și serviciile online sunt performante.

    Clauze de neraspundere

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea AIR TOUR TRAVEL. Site-ul www.airtourtravel.ro are continut informativ asupra ofertelor si descrierilor destinatilor turistice. AIR TOUR TRAVEL nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea informatiilor. Aceste informatii pot fi preluate automat din sisteme externe prin conexiuni informatice si pot fi confirmate de agentie numai in momentul efectuarii rezervarilor.

AIR TOUR TRAVEL nu garanteaza in niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nicio raspundere, de orice natura, pentru SCAIR FLA SIB SRL.

AIR TOUR TRAVEL marca inregistrata AIR FLA SIB SRL nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nicio persoana/entitate pentru niciun fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.airtourtravel.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

AIR TOUR TRAVEL marca inregistrata AIR FLA SIB SRL actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti Furnizori de Servicii Turistice - denumiti in continuare Furnizori.

AIR TOUR TRAVEL marca inregistrata AIR FLA SIB SRL nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.


    Modificari in termeni si conditiile de utilizare


AIR TOUR TRAVEL marca inregistrata AIR FLA SIB SRL poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor AIR TOUR TRAVEL marca inregistrata AIR FLA SIB SRL si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.airtourtravel.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.


    Copyright si Marca Inregistrata


Copyright-ul, drepturile de proprietate si continutul Site-ului apartin Agentiei de Turism AIR TOUR TRAVEL. Materialul continut pe Site este proprietatea Agentiei de Turism AIR TOUR TRAVEL sau a afiliatilor sai, exceptand cazul in care sunt recunoscute ca apartinand altor parti implicate.

Numele Agentiei de Turism AIR TOUR TRAVEL precum si celelalte marci, logo-uri sau elemente grafice continute in Site sunt marci inregistrate ale Agentiei de Turism AIR TOUR TRAVEL sau ale afiliatilor sai. Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe Site pot fi marci inregistrate ale respectivilor proprietari

Nu aveti niciun drept sau licenta de utilizare a acestor marci inregistrate.

Daca considerati ca fotografiile sau textele publicate pe site-ul nostru incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru prin formularul de contact disponibil in Pagina de Contact, mentionand pagina si continutul care contravin legii. Agentia de Turism AIR TOUR TRAVEL utilizeaza materiale promotionale puse la dispozitie de terti si nu poate controla sau verifica originea acestora. Agentia de Turism AIR TOUR TRAVEL va retrage imediat din site-urile sale orice material ilegal si va informa partea vatamata despre acest lucru.

    Politica de Securitate

Agentia de Turism AIR TOUR TRAVEL utilizeaza tehnologie securizata pentru a proteja informatiile dvs. personale si tranzactiile financiare. Agentia de Turism AIR TOUR TRAVEL se conformeaza procedurilor si standardelor de securitate stipulate in Politica de Securitate a Agentiei de Turism AIR TOUR TRAVEL

Achizitiile online nu mai sunt de mult o noutate. Daca veti alege sa platiti cu cartea de credit, detaliile cartii dvs. de credit sunt criptate in timpul tranzactiei, determinand o securitate marita.

Agentia de Turism AIR TOUR TRAVEL utilizeaza tehnologia Secure Socket Layer (SSL) care asigura proceselor de achizitionare online prin intermediul cartii de credit, o securitate marita.


    Cookie-urile


Cookie-ul reprezinta un fisier de tip ".txt", oferite browser-ului dumneavostra de un server web, ce poate fi plasat pe hard disk-ul dumneavostra. Majoritatea browser-elor sunt setate sa accepte aceste cookie-uri. Daca nu doriti acest lucru, puteti reseta browser-ul dumneavoastra, sa fiti anuntati de fiecare data cand primiti cate un cookie sau sa refuze acceptarea acestor cookie-uri. Este importanta sa stiti ca daca ati setat browser-ul sa refuze cookie-urile, nu veti putea face rezervari in site-ul www.airtourtravel.ro. Pe langa cookie-urile setate de AIR TOUR TARVEL, site-ul nostru foloseste serviciile AddThis pentru promovare ce pot seta propriile cookie-uri si serviciile Facebook si Google pentru media sharing si statistici privind accesarea site-ului. Cookie-urile pot fi folosite pentru a compila date referitoare la intelegerea si folosirea serviciilor furnizate, sau a tipului de browser. Este posibil ca aceasta terta parte sa downloadeze cookie-uri in computerul dumneavoastra, care sa-i permita sa stranga date statistice referitoare la contentul personalizat si pentru monitorizarea campaniilor desfasurate de acestia.

AIR FLA SIB SRL, AIR TOUR TRAVEL nu poate controla si nici nu poate avea acces la cookie-urile din computerul dumneavoastra, instalate de o terta parte

    Newslettere

Puteti subscrie la newsletter-ul Agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL, care va va fi trimis catre adresa dvs. de e-mail si va include noutati si oferte speciale precum si alte informatii. Utilizatorii care s-au abonat la newsletterele trimise de catre Agentia de Turism AIR TOUR TRAVEL se pot dezabona prin click pe link-ul de dezabonare trimis o data cu mesajul email.

Probleme sau întrebări

Orice probleme legate de siturile noastre vor fi luate în serios şi vom încerca să le rezolvam. Pentru orice alte întrebari legate de politica noastră de securitate a datelor, sau dacă aveţi probleme sau reclamaţii, vă rugăm să ne contactaţi.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa noastra specificata in pagina de Contact sau puteti trimite cererea prin intermediul mesageriei electronice la adresa office@airtourtravel.ro

Modificari ale acestei politici de confidentialitate Daca modificam aceasta politica de confidentialitate în moduri care va afecteaza datele personale de identificare pe care le-am colectat pe site-ul nostru, vom publica acele modificari în acest spatiu si va vom sfatui în legatura cu optiunile pe care le aveti ca rezultat al acelor modificari.


    Conditiile Furnizorilor de Servicii Turistice


Orice rezervare efectuata pe site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizorul de Servicii Turistice. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la Agentia de turism AIR TOUR TRAVEL si va intra in vigoare acest contract. Toate serviciile turistice publicate pe site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor de Servicii Turistice. Termenii si conditiile Furnizorului de Servicii Turistice se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui site.

Termenii Furnizorilor de Servicii Turistice pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

La momentul navigarii dvs. in site, veti putea observa referiri catre diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni dar, va rugam luati legatura cu Agentia de turism AIR TOUR TRAVEL pentru detalii complete.
Sunteti direct responsabil pentru respectarea conditiilor impuse de Furnizorul Serviciilor Turistice privind timpii de check-in si check-out.

Utilizarea Site-ului
Agentia de turism AIR TOUR TRAVEL, SC AIR FLA SIB SRL, nu este responsabila pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini.
Agentia de turism AIR TOUR TRAVEL nu garanteaza ca Site-ul nu poate fi afectat de virusi sau alte actiuni care pot genera defectiuni sau alte pierderi.

Interzicerea accesului pe Site
Agentia de turism AIR TOUR TRAVEL isi rezerva dreptul de a va interzice oricand accesul pe Site fara o notificare prealabila.